Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το telesport.gr σπάει τα κοντέρ και… συνεχίζει!

H καθημερινή μας επαφή με τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας μας (www.telesport.gr) και του καναλιού μας στο Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCRCoBGzrPV7n4l-rAFElDNw) εξελίσσεται σε ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της καθημερινότητάς μας, χάρη σ’ εσάς, τους χιλιάδες θεατές και υποστηρικτές μας!

Η μαζική ανταπόκρισή σας στις τηλεοπτικές μεταδόσεις του telesport.gr απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού δικαιώνει την επιμονή μας να παρουσιάσουμε ένα εναλλακτικό μεν, αλλά δημοφιλέστατο (όπως αποδεικνύεται…) τηλεοπτικό προϊόν, που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο διοργανώσεις, σωματεία και αθλητές που δεν έχουν το προνόμιο της συμμετοχής στις μεγάλες κατηγορίες!

Οι πλέον των 300 μεταδόσεων του καναλιού μας έχουν φτάσει πια στις 952.000 views, κάτι που μεταφράζεται σε πάνω από 9,1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ λεπτά θέασης (156.100 ώρες)!

Οι αριθμοί αυτοί μας γεμίζουν ευθύνη και αποτελούν το καλύτερο κίνητρο ώστε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να προβάλλουμε ακόμα περισσότερα σπορ, ακόμα περισσότερους αγώνες!

Latest Posts