Το telesport.gr στην προσπάθειά του να αγκαλιάσει όσο γίνεται περισσότερο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού και να στηρίξει προσπάθειες συλλόγων, οργανισμών και ομοσπονδιών στην ζωντανή τηλεοπτική προβολή των αθλητικών γεγονότων τους αναλαμβάνει και εξωτερικές παραγωγές.

Κάθε σύλλογος, σωματείο ή ομοσπονδία που επιθυμεί να προβάλει μεμονωμένα(συγκεκριμένο γεγονός) ή διαρκώς (τα παιχνίδια της ομάδας ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν) μπορεί να το κάνει! Το telesport.gr διαθέτει την τεχνογνωσία και το έμψυχο δυναμικό για να παρέχει τηλεοπτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές.

Μεταξύ άλλων, το telesport.gr έχει αναλάβει:

  • Την μετάδοση των αγώνων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εφήβων U19 στον προκριματικό όμιλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018 (Ρουμανία – Ελλάδα 8/11, Ελλάδα –Γιβραλτάρ 11/11, Ελλάδα – Ρωσία 14/11) σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.).
  • Την κάλυψη όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Αθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
  • Την μετάδοση μέσω Facebook του «1st Hope Streetball 2017» σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.).
  • Τη μετάδοση μέσω Facebook του τελικού αγώνα στο NIVEA MEN UNI-League 2017.
  • Την μετάδοση εξ ολοκλήρου του 9ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών (2-14 Ιουνίου 2019).

Επικοινωνήστε με το telesport.gr στο 210-2117273 (Δευτέρα-Παρασκευή ώρες γραφείου) προκειμένου να ενημερωθείτε για όλες τις δυνατότητες που σας παρέχονται.