Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αρχείο telesport.gr: Ένας θησαυρός 8 χρόνων και 1.000 μεταδόσεων!

Η σεζόν 2023-24 ήταν ιστορική για το telesport.gr. Το κανάλι μας ξεπέρασε τις 1.000 μεταδόσεις αγώνων και βάζει πλώρη για να μετρήσει πια τον αριθμό των live streaming του σε πενταψήφιο νούμερο.

Από τον Οκτώβριο του 2016, όταν και το telesport.gr ξεκίνησε το ταξίδι των μεταδόσεών του, πέρασε ένα μεγάλο διάστημα 8 χρόνων. Το οποίο θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε με αριθμούς:

  • Σε 26 διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Σε 11 διαφορετικά σπορ, ολυμπιακά και μη.
  • Σε 9 διαφορετικά ηλικιακά επίπεδα (παίδων, εφήβων, ανδρών κτλ.).
  • Σε 144 διαφορετικά γήπεδα, κλειστά γυμναστήρια και άλλους αθλητικούς χώρους.
  • Σε 326 διαφορετικούς συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα.

Αυτός ο θησαυρός των 1.000+ μεταδόσεων στα 8 χρόνια παρουσίας του telesport.gr είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμος μέσω του αρχείου του telesport.gr. ΟΛΕΣ οι μεταδόσεις μας διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ για τους χρήστες του διαδικτύου και τους φίλους των συλλόγων.

Τα πλήρη videos των μεταδόσεών μας βρίσκονται στο section «Αρχείο» της ιστοσελίδας μας. Για την περαιτέρω διευκόλυνσή σας, οι μεταδόσεις έχουν κατηγοριοποιηθεί ανά σπορ, σε «Ποδόσφαιρο», «Μπάσκετ», «Βόλεϊ» και «Άλλα Σπορ» (πόλο, πυγμαχία, τζούντο κτλ.).

Για να περιηγηθείτε πιο εύκολα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα hashtags με τα ονόματα των συλλόγων. Για παράδειγμα, αν επιθυμείτε να ρίξετε μια ματιά στις μεταδόσεις του Πανιωνίου, μπορείτε

Α) Να πληκτρολογήσετε «Πανιώνιος ΓΣΣ» στην αναζήτηση

Β) Να πατήσετε το hashtag με το όνομα του συλλόγου στο κάτω μέρος της σελίδας.

Με αυτό τον τρόπο θα παρουσιαστούν στη σελίδα ΟΛΕΣ οι μεταδόσεις που αφορούν τον συγκεκριμένο σύλλογο που σας ενδιαφέρει, για να θυμηθείτε παλιές και πιο πρόσφατες στιγμές.

Latest Posts