Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ξεδιπλώνουν τις φιλοδοξίες! ΟΦΙ-Καλαμάτα (26/9) στο telesport.gr

Σ’ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρεθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου η κάμερα του telesport.gr. Στο «Βουζουνεράκειο» της Ιεράπετρας, ο τοπικός ΟΦΙ θα υποδεχτεί την Καλαμάτα, με φόντο μια θέση στην επόμενη φάση και την πιθανότητα «ζευγαρώματος» με ομάδα της Σουπερλίγκ! Το ματς θα καλυφθεί σε συνεργασία του telesport.gr με το sporstonoto.gr.

Αμφότερες οι ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου. Αυτό είναι το πρώτο ματς τους στη διοργάνωση, δεδομένου ότι στους προηγούμενους γύρους πήραν μέρος ομάδες από τη Γ’ Εθνική. Τόσο ο ΟΦΙ του Στάικου Βεργέτη, όσο και η Μαύρη Θύελλα του Νίκου Αναστόπουλου, έχουν φιλοδοξίες για τη χρονιά που θα ξεκινήσει κι αναμένεται να τις «ξεδιπλώσουν» στο μεταξύ τους ματς.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (live 1) και το sporstonoto.gr το μεσημέρι της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο του κρίσιμου νοκ-άουτ αγώνα!

Latest Posts