Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Α’ ΕΣΚΑ και telesport.gr μαζί για ΤΡΙΤΗ περίοδο!

Για τρίτη  συνεχόμενη σεζόν η Α’ ΕΣΚΑ και το telesport.gr θα βαδίσουν χέρι-χέρι για όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου! Το κανάλι μας εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της κορυφαίας κατηγορίας του μπάσκετ στην Αττική και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming την καταιγιστική δράση σ’ ένα πρωτάθλημα που αναμένεται συναρπαστικό από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική!

Όπως και τις δύο περιόδους που προηγήθηκαν (2017-18 και 2018-19), το telesport.gr θα είναι παρών κάθε αγωνιστική Δευτέρα με τη μετάδοση του πιο ενδιαφέροντος παιχνιδιού της αγωνιστικής. Φυσικά θα καλύψει και όλα τα πλέι οφ ανόδου. Η άριστη συνεργασία με την ΕΣΚΑ αναμένεται να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο αυτή την αγωνιστική περίοδο, καθώς θα γίνουν προσπάθειες να προβληθούν τόσο αγώνες του κυπέλλου ΕΣΚΑ, όσο και της Β’ κατηγορίας.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται με 14 ομάδες, που εκπροσωπούν όλο το γεωγραφικό φάσμα της περιοχής της Αττικής, το οποίο βρίσκεται στην δικαιοδοσία της Ένωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε ομάδα εκπροσωπεί και διαφορετικό δήμο! Δύο ιστορικά σωματεία με θητεία στην Α1, ο ΑΟ Δάφνης και ο ΑΟ Νήαρ Ηστ, θα δώσουν ακόμα περισσότερη λάμψη στην αγωνιστική σεζόν. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες και σε παρένθεση ο δήμος που εδρεύουν:

Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής (Αγίας Παρασκευής)

ΓΣ Αγίων Αναργύρων (Αγίων Αναργύρων-Καματερού)

ΓΣ Απόλλων (Αθήνας)

ΑΟ Γαλατσίου (Γαλατσίου)

ΑΟ Δάφνης (Δάφνης – Υμηττού)

ΓΣ Ηλιούπολης (Ηλιούπολης)

ΓΣ Κηφισιάς (Κηφισιάς)

ΟΚΑ Μεσογείων (Μαρκόπουλου)

ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας (Νέας Ιωνίας)

ΑΟ  Νήαρ Ηστ (Καισαριανής)

ΑΣ Νίκη (Μαρούσι)

ΑΟ Πεύκης (Λυκόβρυσης-Πεύκης)

ΑΟ Πικερμίου (Ραφήνας-Πικερμίου)

ΑΓΣ Πολυνίκης (Αγ. Βαρβάρας)

Latest Posts