Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών και πάλι στο telesport.gr!

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η Α’ ΕΣΚΑ και το telesport.gr θα βαδίσουν χέρι-χέρι για όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου! Το κανάλι μας εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της κορυφαίας κατηγορίας του μπάσκετ στην Αττική και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming την καταιγιστική δράση σ’ ένα πρωτάθλημα που αναμένεται συναρπαστικό από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική!

Όπως και την περίοδο που προηγήθηκε (2017-18), το telesport.gr θα είναι παρών κάθε Δευτέρα με τη μετάδοση του πιο ενδιαφέροντος παιχνιδιού της αγωνιστικής. Φυσικά θα καλύψει και τα πλέι οφ ανόδου. Η άριστη συνεργασία με την ΕΣΚΑ αναμένεται να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο αυτή την αγωνιστική περίοδο, καθώς θα γίνουν προσπάθειες να προβληθούν τόσο αγώνες του κυπέλλου ΕΣΚΑ, όσο και της Β’ κατηγορίας.

Η ανανέωση της Α’ ΕΣΚΑ σε σωματεία σε σχέση με την περασμένη περίοδο ξεπέρασε το 70%! Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι 10 από τις 14 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και θα παρελάσουν μπροστά από την κάμερα του telesport.gr την περίοδο 2017-18 αγωνίζονταν είτε στη Γ’ Εθνική, είτε στη Β’ ΕΣΚΑ. Αυτό που μένει σταθερό είναι η πολυσυλλεκτικότητα, αφού τα σωματεία καλύπτουν όλο το γεωγραφικό φάσμα της Αττικής. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες και σε παρένθεση ο δήμος που εδρεύουν:

ΓΣ Απόλλων (Αθήνας)

ΑΟ Άρης (Πετρούπολης)

ΑΟ Γαλατσίου (Γαλατσίου)

ΓΣ Ηλιούπολης (Ηλιούπολης)

ΓΣ Κηφισιάς (Κηφισιάς)

ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας (Νέας Ιωνίας)

ΑΣ Νίκη (Μαρούσι)

ΑΟ Πεύκης (Λυκόβρυσης-Πεύκης)

ΑΓΣ Πολυνίκης (Αγ. Βαρβάρας)

Ποσειδών ΑΟ (Φιλοθέης-Ψυχικού)

ΑΠΣ Φίλιππος (Περιστερίου)

ΟΚΑ Μεσογείων (Μαρκόπουλου)

ΦΕΑ (Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας)

ΑΟΚ Χαλάνδρι (Χαλανδρίου)

Latest Posts