Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μόνο η νίκη μετράει! ΠΟ Ατσαλένιου-Γιούχτας (2/12) στο telesport.gr

Πλώρη για το τρίποντο που θα τους ανεβάσει και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά βάζουν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο ΠΟ Ατσαλένιου και ο Γιούχτας στη μεταξύ τους «κρητική» αναμέτρηση, η οποία θα καλυφθεί ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το telesport.gr! Οι δύο ομάδες από τη Μεγαλόνησο γνωρίζουν ότι μόνο η νίκη θα τις βοηθήσει να παραμείνουν μέσα στους στόχους τους, ως εκ τούτου το ματς προβλέπεται συναρπαστικό.

Ο ΠΟ Ατσαλένιου θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί που έχει απέναντι στην αντίπαλό του ομάδα από τις Αρχάνες, αφού σε επίπεδο εθνικής κατηγορίας (Γ’ και Δ’) από το 2012 και μετά σε έξι ματς ανεξαρτήτως έδρας έχει νικήσει στα τέσσερα κα πήρε δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Ατσαλένιου προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, που τη διατηρούν μεν πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, αλλά αύξησαν την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Γιούχτας προέρχεται επίσης από λευκή ισοπαλία εντός έδρας με την Επισκοπή Ρεθύμνου.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 3) την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από τον αμφίρροπο αγώνα!

 

Latest Posts