Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Άμυνα εναντίον επίθεσης! ΠΟ Ατσαλένιου-Επισκοπή (11/11) στο telesport.gr

Τι είναι πιο σημαντικό σ’ ένα ποδοσφαιρικό ματς, να έχεις άμυνα από γρανίτη και να μην δέχεσαι παρά ελάχιστα γκολ ή να έχεις ευχέρεια στο σκοράρισμα; Η απάντηση το μεσημέρι της Κυριακής 11/11 μπροστά στην κάμερα του telesport.gr για την κρητική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΟ Ατσαλένιου και την Επισκοπή Ρεθύμνου. Οι δύο ομάδες συναντιούνται σε εθνική κατηγορία μετά από επτά χρόνια (είχαν παίξει αντίπαλες στην Δ’ Εθνική την περίοδο 2011-12) και θα βάλουν στη ζυγαριά τα πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά τους.

Ο γηπεδούχος ΠΟΑ έχει μαζέψει 8 βαθμούς στους πέντε αγώνες του ως τώρα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με ρεκόρ 2-2-1. Το κύριο όπλο του είναι η άμυνα, καθώς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σ’ αυτά τα πέντε ματς. Αντίθετα, η ομάδα του Ρεθύμνου με 3-0-2 ρεκόρ ως τώρα μπορεί να έχει γνωρίσει δύο φορές την ήττα, όμως κατάφερε να σκοράρει 9 γκολ, περισσότερα σε μέσο όρο ακόμα και από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Ιεράπετρας, που έχει μεν τον ίδιο αριθμό τερμάτων, αλλά σε έξι αγώνες!

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) την Κυριακή 11 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης: 15:00) για το συναρπαστικό και κρίσιμο βαθμολογικά ματς σ’ έναν ανοιχτό όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Latest Posts