Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Φωτιά στην κορυφή… Νίκη Αμαρουσίου – Πεύκη (18/2) στο telesport.gr

Υπό «κανονικές» συνθήκες η αναμέτρηση της Νίκης Αμαρουσίου με την Πεύκη θα είχε σημασία για την κατάταξη των ομάδων ενόψει των πλέι οφ ανόδου της Α’ ΕΣΚΑ. Ποιος είπε, όμως, ότι υπάρχουν «κανονικές» συνθήκες στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αττικής; Η ήττα της ΦΕΑ από τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε και πάλι… φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας, ως εκ τούτου το ματς της προσεχούς Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Η Πεύκη βρίσκεται ισόβαθμη με τη ΦΕΑ στην κορυφή μετά από 18 αγωνιστικές και πλέον η κατάσταση από εδώ και πέρα μοιάζει με ναρκοπέδιο. Η ομάδα που θα πατήσει τις λιγότερες… νάρκες θα πάρει και την πολυπόθητη πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, που οδηγεί απευθείας στη Γ’ Εθνική. Η Νίκη Αμαρουσίου έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου και προβάλλει σαν ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Li ve 1) το βράδυ της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 21:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το κρίσιμο ματς!

Latest Posts