Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Γιορτή στην πίστα! 1ος αγώνας Supermoto (6/5) στο telesport.gr

H καρό σημαία ανεμίζει την Κυριακή 6 Μαϊου στο αυτοκινητοδρόμιο τη Σπάρτης, που σηματοδοτεί και το επίσημο άνοιγμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Motul-Wolf Racing Supermoto Cup 2018. Γιορτάζει ο χώρος της μοτοσυκλέτας με την διοργάνωση του 1ου αγώνα κυπέλλου Supermoto. Το telesport.gr, πάντα κοντά σ’ αυτόν τον χώρο με τους απόλυτα πιστούς φίλους, δίνει κι αυτή τη φορά το «παρών» με την ΖΩΝΤΑΝΗ κάλυψη όλης της αγωνιστικής ημέρας από το Αυτοκινητοδρόμιο της Σπάρτης. Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Μαρτίου, ωστόσο ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών (βροχή), που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα στην σωματική ακεραιότητα των αναβατών.

Ο 1ος αγώνας κυπέλλου Supermoto αναμένεται με ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι οι συμμετοχές ήδη έχουν ξεπεράσει τις περσινές και οι μάχες που θα εξελιχθούν στο αυτοκινητοδρόμιο της Αγίας Κυριακής αναμένεται να κόψουν την ανάσα. Κάτι που έγινε και το 2017, με παρούσα την κάμερα του telesport.gr (για το video του 5ου αγώνα κάντε κλικ εδώ).

Η έναρξη των εκδηλώσεων περιλαμβάνει κι ένα σούπερ θέαμα: Ως Guest Star της εκδήλωσης έχει προσκληθεί η Tsel9s Drift Armada για μια επίδειξη οδηγικής δεξιοτεχνίας και βελτιστοποίησης των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου!

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 6ης Μαϊου (ώρα έναρξης 13:00) για να μην χάσετε ούτε λεπτό από τους αγώνες και όσα άλλα διαδραματιστούν στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου Σπάρτης!

Latest Posts