Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το γαϊτανάκι της σωτηρίας… Μαρούσι – Κόροιβος (9/2) στο telesport.gr

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ να βρίσκεται ακόμα στην αρχή του δεύτερου γύρου, ωστόσο σε όλους τους αγώνες που αφορούν κυρίως τις ομάδες που βρίσκονται από τη μέση και κάτω μπαίνει η ταμπέλα του «τελικού». Το γεγονός ότι έξι ομάδες βρίσκονται σε απόσταση μόλις τριών νικών η μία από την άλλη (από την 9η ως την 14η θέση της βαθμολογίας) τα λέει όλα. Το Μαρούσι και ο Κόροιβος Αμαλιάδας, δύο μονομάχοι με εμπειρία και από την Α1, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σ’ έναν από αυτούς τους «τελικούς» μπροστά στην κάμερα του telesport.gr το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου.

Ο Κόροιβος, που είχε επικρατήσει και στον πρώτο γύρο με διαφορά 14 πόντων (86-72), έρχεται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Καρδίτσας (75-72), που τον φέρνει ισόβαθμο στην 9η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αμαρουσίου υπέστη μια οδυνηρή ήττα στο ταξίδι της στην Καβάλα από την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας (70-68) κι αν θέλει να ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία πρέπει να πάρει οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Live 1) το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης: 17:00) για να παρακολουθήσετε κάθε δευτερόλεπτο του συναρπαστικού αγώνα!

Latest Posts