Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το δυτικό εμπόδιο… Μανδραϊκός – Καλαμάτα (24/2) στο telesport.gr

Ένα αποφασιστικό βήμα για να διατηρήσει το… μαξιλαράκι ασφαλείας στην κορυφή του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής καλείται να πραγματοποιήσει η Καλαμάτα το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου. Η «Μαύρη Θύελλα» φιλοξενείται στη Μάνδρα από τον Μανδραϊκό, ο οποίος βρίσκεται κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού και καίγεται για βαθμούς, και επιδιώκει οπωσδήποτε το τρίποντο, που θα την κρατήσει τουλάχιστον σε διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ασπρόπυργο.

Η Καλαμάτα προέρχεται από μάλλον απρόσμενη γκέλα εντός έδρας, όταν και έφερε 0-0 με την ομάδα του Κατασταρίου. Το τρίποντο είναι απαραίτητο για την «Μαύρη Θύελλα», αν θέλει να μείνει στη θέση του οδηγού του ομίλου. Ο Μανδραϊκός δεν κατάφερε να κοιτάξει στα ίσια τον Ασπρόπυργο στο τοπικό ντέρμπι της Δυτικής Αττικής, ηττήθηκε με 4-0 (παρακολουθήστε το video του αγώνα εδώ), η βαθμολογική του θέση έγινε ακόμα πιο δυσχερής και ειδικά στην έδρα του  παρουσιάζεται ακόμα πιο αποφασισμένος, με μόλις δύο ήττες σε εννέα αγώνες.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από την κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες.

 

Latest Posts