Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το πρώτο βήμα… Ασπρόπυργος – ΑΕ Πελλάνα (3/2) στο telesport.gr

Μετά τη νίκη της στο μεγάλο ντέρμπι επί του Παναργειακού με 2-1 την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα για την ομάδα του Ασπροπύργου. Τα επόμενα ματς μέχρι τον μεγάλο «τελικό»  της πρώτης θέσης με την Καλαμάτα μοιάζουν με βήματα, στα οποία η ομάδα της Δυτικής Αττικής δεν επιτρέπεται να στραβοπατήσει. Το πρώτο απ’ αυτά είναι στο εντός έδρας ματς απέναντι στην ΑΕ Πελλάνα.

Το σύνολο από το Καστόρι Λακωνίας έχει ένα αξιοζήλευτο ρεκόρ μέχρι στιγμής στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής: Δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας! Είναι δε η μοναδική ομάδα του ομίλου που το έχει καταφέρει, σε οκτώ ματς ως τώρα έχει τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Και μόνο απ’ αυτό το γεγονός φαίνεται πόσο σημαντικό είναι το ματς για τον Ασπρόπυργο, αν θέλει να διατηρήσει τουλάχιστον τη διαφορά των τεσσάρων πόντων από την πρωτοπόρο Καλαμάτα, αν όχι να τη μειώσει.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (κανάλι Live 1) την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να παρακολουθήσετε όλες τις φάσεις του κρίσιμου αγώνα.

Latest Posts