Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στο δρόμο της υπέρβασης! Κόροιβος – Ηρακλής (6/4) στο telesport.gr

Ένας δρόμος υπάρχει μόνο για τον Κόροιβο Αμαλιάδας, αν θέλει να αποφύγει την ισορροπία του… τρόμου στις τελευταίες θέσεις της Α2 κατηγορίας. Η ομάδα της Ηλείας, με συμμετοχή πρόσφατα και στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, καλείται σε συνεχόμενες υπερβάσεις στις τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να φτάσει τον αριθμό των νικών που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Το ματς με τον ιστορικό και ποιοτικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης το Σάββατο 6 Απριλίου είναι μια πρόκληση από πολλές απόψεις.

Ο Κόροιβος ήδη πέτυχε την πρώτη υπέρβαση το περασμένο Σάββατο, επικρατώντας εντός έδρας επί του 3ου της βαθμολογίας Ερμή Αγιάς με 80-67, δείχνοντας το αγωνιστικό πρόσωπο που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής, που θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α1 μετά τον Ιωνικό, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας γνωρίσει τέσσερις ήττες μόνο, όλες μακριά από την έδρα του.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 6 Απριλίου (ώρα έναρξης 17:00) για κάθε δευτερόλεπτο του συναρπαστικού αγώνα!

Latest Posts