Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αίμα και άμμος στο «Ζηρίνειο»! Κηφισιά – Φίλιππος Περ. (28/1) στο telesport.gr

Το «ναρκοπέδιο» κάτω από τη μέση της βαθμολογίας στην Α’ ΕΣΚΑ συνεχίζεται και την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου. Η κινούμενη άμμος, που φέρνει τις μισές ομάδες της κατηγορίας (7 από τις 14) με διαφορά μόλις μίας νίκης δίνει δραματικό χαρακτήρα σε όλες τις αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων που εμπλέκονται. Η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Φίλιππο Περιστερίου είναι από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής και το telesport.gr θα βρίσκεται εκεί για να καταγράψει την παραμικρή λεπτομέρεια!

Η Κηφισιά έρχεται από ήττα στη Νέα Ιωνία (84-66), η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί εντός προγράμματος. Ο Φίλιππος είναι μία από τις δύο ομάδες που «έσπασαν» την επταπλή (!) ισοβαθμία της 14ης αγωνιστικής με νίκη επί του Απόλλωνα 70-61. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Φίλιππος επικράτησε πολύ άνετα της Κηφισιάς με 79-47 (από τις μεγαλύτερες διαφορές που έχουν καταγραφεί στο φετινό πρωτάθλημα), οπότε οι γηπεδούχοι έχουν και έξτρα κίνητρο να «απαντήσουν».

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 21:45) για τη μετάδοση του σημαντικού ματς!

 

Latest Posts