Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ιστορικό ντέρμπι στην πρεμιέρα! Χαραυγιακός-Αιολικός (30/9) στο telesport.gr!

Η Γ’ Εθνική κατηγορία μπαίνει σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης αυτό το Σαββατοκύριακο και το telesport.gr επιλέγει να ξεκινήσει τις ζωντανές τηλεοπτικές του μεταδόσεις με την αναμέτρηση δύο εκ των πιο ιστορικών ομάδων ανάμεσα σ’ αυτές που συμμετέχουν. Το Χαραυγιακός-Αιολικός είναι είναι ένα ντέρμπι από τα… παλιά, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες έχουν ιστορία στις αναμετρήσεις τους ακόμα και σε επίπεδο Β’ Εθνικής, στην οποία συμμετείχαν πριν από περίπου 30 χρόνια.

Ο Χαραυγιακός, ο ιστορικός σύλλογος της Ηλιούπολης, συμμετέχει και πάλι στη Γ’ Εθνική αφού αναδείχτηκε πρωταθλητής την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές και ο ενθουσιασμός, παράλληλα με την εμπειρία συγκεκριμένων παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ, εγγυάται ότι οι Ηλιουπολίτες θα παίξουν ρόλο στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Αιολικός, το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης της Μυτιλήνης και ιστορικό σημείο αναφοράς στο ποδόσφαιρο της Λέσβου, έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στον όμιλο, σε αντίθεση με την περασμένη περιπετειώδη σεζόν, όπου περιορίστηκε σε χαμηλές πτήσεις κι απλά πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν για να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (κανάλι Live 1) την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 16:00) για όλες τις στιγμές της πρεμιέρας μιας ακόμα συναρπαστικής ποδοσφαιρικής περιόδου!

Latest Posts