Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ώρα στέψης για Ηλυσιακό-Ένωση Ιλίου στο telesport.gr!

Η τελική φάση του τουρνουά νέων της ΕΣΚΑ (Final Four) θα αναδείξει την καλύτερη ομάδα της Αττικής στην ηλικιακή κατηγορία 17-22 ετών, μπροστά στην κάμερα του telesport.gr! Το κανάλι μας θα προβάλλει ζωντανά και αποκλειστικά τις προσπάθειες των τεσσάρων αντιπάλων, που έφτασαν ως το τέρμα του δρόμου, την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Μαρτίου, για να καθίσουν στο θρόνο του πρωταθλητή Αθήνας.

Στον πρώτο ημιτελικό, ο Ηλυσιακός επικράτησε του ΚΑΟ Μελισσίων με σκορ 53-65 και πήρε πρώτος το εισιτήριο για τον Τελικό. Η ομάδα των Ιλισίων, που πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση στο συγκεκριμένο Τουρνουά, φιλοδοξεί φέτος να βρεθεί στην κορυφή.

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του ΑΟ Αμύντα και του ΑΟ Ένωση Ιλίου ανέδειξε νικητή την Ένωση Ιλίου, με σκορ 66-71.Η ομάδα από το Ίλιον που πέρυσι δεν είχε βρεθεί στο αντίστοιχο Final Four, προκρίθηκε στον Τελικό και στοχεύει στην κατάκτηση του Τουρνουά.

Σήμερα (Τετάρτη 27/03) στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος Τελικός, με τον ΚΑΟ Μελισσίων και τον ΑΟ Αμύντα να αγωνίζονται για την τρίτη και την τέταρτη θέση στις 20.00, ενώ την σκυτάλη θα πάρουν στις 22.00 ο Ηλυσιακός ΑΟ με τον ΑΟ Ένωση Ιλίου για τον Τελικό της διοργάνωσης.

Latest Posts