Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η αλήθεια της πρωτιάς! ΦΕΑ  – Ν.Ιωνία (1/4) στο telesport.gr

Την ημέρα που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως επέτειος του ψέματος, η ΦΕΑ και η Νέα Ιωνία ψάχνουν τη δική τους αλήθεια στην 23η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑ για την περίοδο 2018-19. Το ματς που θα γίνει το βράδυ της Πρωταπριλιάς  στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ισοδυναμεί με μονόδρομο ειδικά για την γηπεδούχο ομάδα, η οποία διατηρεί την ισορροπία του… τρόμου με την Πεύκη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και επιδιώκει να ολοκληρώσει με νίκες την κανονική περίοδο, για να είναι 100% σίγουρη για την κατάληψη της πρωτιάς, που δίνει και το απευθείας εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας  με τη νίκη της την περασμένη αγωνιστική επί του Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού εξασφάλισε κατά 99,9% την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, που δίνει και το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Η ποιότητα, πάντως, της ομάδας της Νέας Ιωνίας και το γεγονός ότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο της επιτρέπει να παίξει πιο ανοιχτά και ελεύθερα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Δευτέρα 1η Απριλίου (ώρα έναρξης 21:15) για το σημαντικό παιχνίδι που ενδεχομένως θα κρίνει την πρωτιά!

Latest Posts