Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δικαίωμα στο όνειρο… Επισκοπή-Γιούχτας (17/3) στο telesport.gr

Οι απανωτές γκέλες των πρωτοπόρων στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής τον έχουν αναγάγει στον πιο αμφίρροπο όλου του πρωταθλήματος. Μόνο σ’ αυτόν τον όμιλο ένα ματς μεταξύ του 5ου και του 4ου της βαθμολογίας δεν έχει ενδιαφέρον μόνο για το πρεστίζ και την τελική κατάταξη, αλλά παίρνει το χαρακτήρα τελευταίας ευκαιρίας για τις δύο ομάδες, προκειμένου να συνεχίσουν να διεκδικούν ακόμα και την πρώτη θέση! Η Επισκοπή και ο Γιούχτας διασταυρώνουν τα ξίφη τους μπροστά στην κάμερα του telesport.gr το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου.

Η Επισκοπή έχει μακράν το καλύτερο ρεκόρ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις στον όμιλο (6-3-1), ωστόσο αδυνατεί να παρουσιαστεί το ίδιο αποτελεσματική και εντός (3-2-4), με συνέπεια να βρίσκεται στην 5η θέση, με έξι βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά με ένα ματς λιγότερο. Ο Γιούχτας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου εντός έδρας (6-4-0) και έχει υποστεί τις λιγότερες ήττες συνολικά από κάθε άλλη ομάδα του ομίλου.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Kανάλι Live 2) το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου (ώρα έναρξης 15:00) για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη μεγάλη τοπική αναμέτρηση της Κρήτης.

 

Latest Posts