Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η πρόσθετη πρόκληση… Ασπρόπυργος-Ερμιονίδα (2/12) στο telesport.gr

Μια ακόμα πρόκληση έχει μπροστά της η ομάδα του Ασπρόπυργου την προσεχή Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι της εναντίον της Ερμιονίδας. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής επιθυμεί να διατηρήσει το απόλυτο ρεκόρ που έχει «χτίσει» μέχρι στιγμής μπροστά στο κοινό της με 4/4 νίκες (και μάλιστα με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας) προσπαθώντας και να ανταπεξέλθει στην πρόσθετη δυσκολίας του δεύτερου συνεχόμενου ματς εντός έδρας.

Η ομάδα του Ασπροπύργου επικράτησε την περασμένη Κυριακή με 1-0 του Ύπατου (για το video του αγώνα πατήστε εδώ) και καλείται στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της να φιλοξενήσει μια από τις πιο επικίνδυνες αντιπάλους της στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η Ερμιονίδα μπορεί να μην έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από την Αργολίδα, ωστόσο το ρεκόρ της (0-3-1) δείχνει ότι πρόκειται για δυσκολοκατάβλητο σύνολο, με έμφαση στο αμυντικό παιχνίδι, αφού έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ σ’ αυτά τα τέσσερα ματς. Το έργο του Ασπρόπυργου να παραβιάσει την άμυνα της Ερμιονίδας προβλέπεται δύσκολο, αλλά είναι απαραίτητο προκειμένου να διατηρηθεί (τουλάχιστον, αν όχι να μειωθεί) η διαφορά από την πρωτοπόρο Καλαμάτα, μόλις μία εβδομάδα πριν το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι στην μεσσηνιακή πόλη.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 15:00) για όλες τις λεπτομέρειες του κρίσιμου αγώνα!

Latest Posts