Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ντέρμπι της ανόδου! Ασπρόπυργος – Καλαμάτα (31/3) στο telesport.gr

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Ένωση Ασπροπύργου και την Καλαμάτα, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην 24η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με έπαθλο την πρωτιά που οδηγεί στην πιο πάνω κατηγορία! Μπορεί μετά το ματς μεταξύ τους να απομένουν δύο αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι η ομάδα που θα βρεθεί στην πρώτη θέση μετά το ντέρμπι πρωτοπόρων θα έχει και το απόλυτο πλεονέκτημα για την απευθείας άνοδο!

Η Καλαμάτα βρίσκεται δύο βαθμούς πιο πάνω από τον Ασπρόπυργο (59 έναντι 57) και κουβαλάει ως προίκα την νίκη της στον πρώτο γύρο με 1-0. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που δεν ηττηθεί, σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχει το προβάδισμα. Ούτως ή άλλως, βέβαια, αν η «Μαύρη Θύελλα» καταφέρει τουλάχιστον την ισοπαλία θα διατηρήσει τη διαφορά. Αντίθετα, αν ο Ασπρόπυργος νικήσει με οποιοδήποτε σκορ, τότε ξεπερνάει τους Καλαματιανούς και κρατάει την τύχη του στα χέρια του.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) την Κυριακή 31 Μαρτίου (ώρα έναρξης 16:00) για όλες τις στιγμές από το παιχνίδι που θα κρίνει την απευθείας άνοδο!

 

Latest Posts