Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Άλλοι λόγοι, ίδιος στόχος… Δάφνη Δαφνίου – Πανελευσινιακός (9/3) στο telesport.gr

Η Δάφνη Δαφνίου βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ και επιδιώκει να μείνει σ’ αυτή τη θέση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο στην Α2. Ο Πανελευσινιακός βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και δεν μπορεί να αφήσει στην τύχη του κανένα ματς. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο 9 Μαρτίου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στόχος και των δύο είναι το ροζ φύλλο αγώνα, έστω και για διαφορετικούς λόγους.

Η Δάφνη μπορεί να προηγείται στη βαθμολογία με ρεκόρ 16 νίκες -4 ήττες σε 20 ματς, ωστόσο η ρευστότητα του πρωταθλήματος την κρατάει σε εγρήγορση. Εντός έδρας η Δάφνη έχει το «εύγλωττο» ρεκόρ 9-1, ωστόσο η μοναδική της ήττα δεν έγινε από κάποιον συνδιεκδικητή της ανόδου, αλλά από τον Μανδραϊκό, που βρίσκεται κάτω από τη μέση της κατάταξης. Η ομάδα της Ελευσίνας έχει πανηγυρίσει τρεις εκτός έδρας νίκες σε δέκα ματς, αλλά μόνο σε μία από τις ήττες της η διαφορά ήταν πάνω από έξι πόντους.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το Σάββατο 9 Μαρτίου (ώρα έναρξης  17:00) για κάθε δευτερόλεπτο του κρίσιμου βαθμολογικά αγώνα.

Latest Posts