Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η πρωτιά θέλει σφραγίδα…Δάφνη Δαφνίου-Παγκράτι (7/4) στο telesport.gr

Έξι στροφές έχουν μείνει πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ και η Δάφνη Δαφνίου από την περασμένη εβδομάδα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής! Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Τρίτωνα η ομάδα του Χαϊδαρίου βρίσκεται μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας και την ισοβαθμία υπέρ της. Το ματς με το 4ο της βαθμολογίας Παγκράτι την Κυριακή 7 Απριλίου θεωρείται το υψηλότερο εμπόδιο που πρέπει να περάσει, προκειμένου να κρατάει 100% την τύχη της στα χέρια της.

Η Δάφνη έχει μετατρέψει την έδρα της, το γήπεδο «Χρήστος Αγγουράκης», σε κάστρο, στο οποίο φέτος έχει καταφέρει να νικήσει τις 10 από τις 11 φορές που έχει αγωνιστεί εκεί. Φιλοδοξεί, βέβαια, να συνεχίσει αυτό το σερί μέχρι το τέλος. Το Παγκράτι θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις ελπίδες του για την 2η θέση ή την 3η, που οδηγεί στον αγώνα κατάταξης για το ενδεχόμενο ανόδου στην Α2. Η νίκη του με 75-64 στον πρώτο γύρο δείχνει πόσο μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τους πρωτοπόρους.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) την Κυριακή 7 Απριλίου (ώρα έναρξης 17:00) για το μεγάλο ντέρμπι πρωτοπόρων στον 1ο όμιλο της Β΄Εθνικής.

Latest Posts