Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μάχη βαθμών στη Δ.Αττική… Ασπρόπυργος – Μανδραϊκός (17/2) στο telesport.gr

Ένα ματς που φέρνει αντίπαλες τοπικές ομάδες παρουσιάζει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Η αναμέτρηση του Ασπρόπυργου με τον Μανδραϊκό, το ντέρμπι της Δυτικής Αττικής στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχει και πολύ σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, που το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό. Οι δύο ομάδες, οι εκπρόσωποι της ένωσης Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) στο πρωτάθλημα, ψάχνουν παντού βαθμούς για διαφορετικούς στόχους.

Μετά την απρόσμενη (σύμφωνα με τις τελευταίες της εμφανίσεις) ισοπαλία 2-2 στο Καταστάρι της Ζακύνθου η ομάδα του Ασπροπύργου απέχει πια έξι βαθμούς από την Καλαμάτα στη μάχη της πρωτιάς του 8ου ομίλου της Γ΄ εθνικής και βλέπει τον Παναργειακό να την πλησιάζει επίσης στους έξι βαθμούς. Αν θέλει να σταθεροποιηθεί τουλάχιστον στη δεύτερη θέση των μπαράζ ο Ασπρόπυργος οφείλει να επικρατήσει του «γείτονα» Μανδραϊκού, ο οποίος βρίσκεται κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού (αν και απέχει μόλις δύο πόντους από τον Αστέρα Βλαχιώτη που σώνεται).

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το μεσημέρι της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για όλες τις φάσεις του συναρπαστικού ματς.

Latest Posts