Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εμπόδιο στα δυτικά! Ασπρόπυργος – Ύπατο (25/11) στο telesport.gr

Την πιο επικίνδυνη αποστολή της αναλαμβάνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου η ομάδα του Ασπροπύργου. Αν θέλει να μείνει στο κυνήγι της κορυφής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα πρέπει να πάρει όλους τους βαθμούς στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την επικίνδυνη ομάδα του Ύπατου, δύο εβδομάδες πριν ταξιδέψει στην Καλαμάτα για το, κατά τα φαινόμενα, ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Ο Ασπρόπυργος έχει χτίσει ένα απόλυτο ρεκόρ στις νίκες ως τώρα στην κατηγορία, με τρία άνετα τρίποντα μπροστά στο κοινό του (7-0 την Εικοσιμία Κεφαλλονιάς, 3-1 το Καταστάρι και 6-0 τον Πάμισο Μεσσήνης), ωστόσο αυτοί οι αγώνες έγιναν με αντιπάλους που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού. Η ομάδα του Ύπατου παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποτελεσματική ως τώρα στους εκτός έδρας αγώνες της, με τρεις νίκες και μόνο μία ήττα στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το γήπεδό της.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 25 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης: 15:00) για την συναρπαστική αναμέτρηση.

Latest Posts