Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

H συνέχεια… επί της οθόνης! Ασπρόπυργος-Εικοσιμία (7/10) στο telesport.gr ώρα 11:00

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε πώς προβλέπεται η συνέχεια; Επί της οθόνης του telesport.gr η απάντηση! Η Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας, ο Ασπρόπυργος όπως τη λένε οι φίλοι της, ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και τώρα επιδιώκει ανάλογη συνέχεια στο πρώτο του ματς εντός με αντίπαλο την Α.Ο. Εικοσιμίας Κεφαλλονιάς, στο ματς που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 7 Οκτωβρίου με ΝΕΑ ώρα έναρξης 11:00

Ο Ασπρόπυργος πέρασε με το άνετο 4-0 στη Λακωνία επί του Αστέρα Βλαχιώτη. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το κατάφερε παίζοντας με δέκα ποδοσφαιριστές για περισσότερο από ένα ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του! Για την ομάδα του έμπειρου προπονητή Γιώργου Βαζάκα ο Σταύρου πέτυχε δύο γκολ, αλλά ο  μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μίλιτς, ο οποίος κέρδισε ένα πέναλτι και έδωσε δύο ασίστ.

Αντίθετα η αντίπαλός του Εικοσιμία ηττήθηκε εντός από την ομάδα του Ύπατου Βοιωτίας με 2-0, στο ματς των απόλυτων νεοφώτιστων σ’ αυτό το ποδοσφαιρικό επίπεδο. Η ομάδα από τα Βλαχάτα Κεφαλλονιάς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια πέρυσι στην ένωση Κεφαλληνίας-Ιθάκης και φιλοδοξεί να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο εθνικό πρωτάθλημα που συμμετέχει.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 7 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης 11:00) για όλες τις συναρπαστικές στιγμές του αγώνα.

Latest Posts