Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Απαγορεύονται τα λάθη… Ασπρόπυργος – Αστέρας Βλαχιώτη (13/1) στο telesport.gr

Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής βρίσκει την ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας μπροστά σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Με την διαφορά από την πρώτη θέση του ομίλου (Καλαμάτα) στους επτά βαθμούς και από τη δεύτερη (Παναργειακός) στους τρεις, το σύνθημα που κυριαρχεί στην ομάδα του Ασπροπύργου είναι «απαγορεύονται οι γκέλες». Ως εκ τούτου, το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο δημοτικό γήπεδο του Ασπροπύργου το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την βαθμολογική κατάταξη του ομίλου.

Ο Ασπρόπυργος μπήκε ήδη με το δεξί στη νέα χρονιά, με εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Ένωσης Λέρνας. Πριν την αποφασιστική αναμέτρηση με τον Παναργειακό στις 27/1 μεσολαβούν δύο ματς (Αστέρας Βλαχιώτη εντός, Εικοσιμία εκτός) όπου είναι απαραίτητο να μαζευτούν έξι βαθμοί, αν οι γηπεδούχοι θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο. Ο Αστέρας έκανε δύο νίκες μαζεμένες στο τέλος της χρονιάς, αλλά έκλεισε τον πρώτο γύρο με εντός έδρας ήττα 3-0 από το Ύπατο.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 13 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να παρακολουθήσετε το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι.

Latest Posts