Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Υψίστης σημασίας… Ασπρόπυργος – Αμβρυσσέας (3/3) στο telesport.gr

Νέο ενδιαφέρον απέκτησε η μάχη της κορυφής στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μετά την ισοπαλία της πρωτοπόρου Καλαμάτας με τον Μανδραϊκό. Η διαφορά μεταξύ της Καλαμάτας και του Ασπροπύργου μειώθηκε στους δύο βαθμούς και όλα τα ματς των δύο ομάδων μέχρι την μεταξύ τους αναμέτρηση στο τέλος του μήνα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Ως εκ τούτου το ματς του Ασπρόπυργου με τον Αμβρυσσέα Διστόμου την προσεχή Κυριακή 3 Μαρτίου είναι υψίστης σημασίας.

Ο Ασπρόπυργος έρχεται από άνετη νίκη 5-0 στη Μεσσήνη με τον Πάμισο κι εκμεταλλεύθηκε την απώλεια της Καλαμάτας, πλησιάζοντάς την στους δύο βαθμούς (48 έναντι 50). Για τον Αμβρυσσέα αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του εκτός έδρας, μετά τη νίκη του στη Μεσσήνη την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Ερμιονίδα με 2-1 και βρίσκεται κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, πάντως με μόλις δύο πόντους διαφορά από τον Παναρκαδικό, ο οποίος βρίσκεται στη 10η θέση.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 3 Μαρτίου (ώρα έναρξης 15:00) για όλες τις λεπτομέρειες του σημαντικού αγώνα.

Latest Posts