Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Γιορτή στη διώρυγα… Κόρινθος – Ολυμπιακός (16/2) στο telesport.gr

Κάθε αγώνας πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών ανάμεσα σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και τον Ολυμπιακό θεωρείται ξεχωριστός, δεδομένου ότι οι φίλοι του σπορ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φάσεις υψηλού επιπέδου. Η ομάδα του ΑΣΠ Κορίνθου υποδέχεται τις «ερυθρόλευκες» το Σάββατο 16/2 και το telesport.gr θα βρίσκεται εκεί για να καταγράψει κάθε φάση!

Ο σύλλογος της Κορίνθου καλλιεργεί το βόλεϊ σε βάθος, ειδικά στα τμήματα του… ασθενούς φύλου, και η γυναικεία του ομάδα βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο της Volleyleague γυναικών. Ο Ολυμπιακός του Μπράνκο Κοβάσεβιτς, βέβαια, βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο, θεωρείται μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης (κυπέλλούχος στο Challenge Cup  πριν λίγους μήνες) και δίνει βάση στις εγχώριες διοργανώσεις. Ήδη οι «ερυθρόλευκες» έχουν αποσπαστεί στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς από τον ΑΟ Θήρας και θεωρούνται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 19:00) για να μην χάσετε ούτε φάση από το αθλητικό show!

 

 

Latest Posts