Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στο κυνήγι του ροζ…Απόλλων-Άρης Πετρούπoλης (18/3) στο telesport.gr

Κορυφώνονται οι μάχες της κορυφής και της ουράς στην Α΄ ΕΣΚΑ όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου. Για το βράδυ της Δευτέρας 18 Μαρτίου το telesport.gr ρίχνει την προσοχή του στο συνωστισμό που επικρατεί στο τέλος της βαθμολογίας και στην προσπάθεια των ομάδων να κρατηθούν στην κορυφαία κατηγορία του αττικού μπάσκετ, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη Πετρούπολης.

Το ματς μοιάζει εκ πρώτης όψεως με παράσταση για ένα ρόλο. Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην… ισορροπία του τρόμου, ισοβαθμώντας με άλλες τρεις ομάδες (Φίλιππο, Πολυνίκη, Ποσειδώνα) στην προτελευταία θέση. Ως εκ τούτου η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε το ροζ φύλλο απέναντι στον ουραγό της κατηγορίας Άρη, ο οποίος δεν έχει ελπίδες παραμονής, όμως έχει αποδείξει και με το παραπάνω ότι τιμάει τη συμμετοχή του στην κατηγορία και παλεύει όλα τα παιχνίδια με το σύνολο των δυνάμεών του.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) τη Δευτέρα 18 Μαρτίου (ώρα έναρξης 21:30) για όλες τις λεπτομέρειες του σημαντικού αγώνα!

Latest Posts