Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η κρίσιμη διασταύρωση! Γαλάτσι – Απόλλων (17/12) στο telesport.gr

Κρίσιμο από πολλές απόψεις το ματς για την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ ανάμεσα στο Γαλάτσι και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου. Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία… υποχώρησης, αφού μετά από την εξαιρετική της αρχή (5 νίκες στις 6 πρώτες αγωνιστικές) μετράει πέντε συνεχόμενα κίτρινα φύλλα αγώνα (έχοντας «βγάλει», βέβαια, δύσκολο πρόγραμμα) και βλέπει το ματς σαν μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, μία αγωνιστική μόλις πριν κλείσει ο πρώτος γύρος.

Ο Απόλλωνας ακολουθεί εντελώς αντίθετη πορεία. Έχοντας μόνο μία νίκη στα πρώτα επτά ματς της κατηγορίας, έχει βελτιώσει πολύ την απόδοσή του και με τρεις συνεχόμενες νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και θα προσπαθήσει να το πιστοποιήσει και σ’ αυτό τον απαιτητικό εκτός έδρας αγώνα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 21:30) για να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες της αμφίρροπης αναμέτρησης!

Latest Posts