Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Με τα μάτια κάτω… Αμύντας-Καρδίτσα (2/3) στο telesport.gr

Η ρευστότητα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 φαίνεται από μία μόνο ματιά στη βαθμολογία. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι ομάδες συνωστίζονται σε απόσταση δύο βαθμών στις παρυφές της ζώνης υποβιβασμού και όταν έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους το αποτέλεσμα μετράει διπλά. Τέτοιο είναι το ματς του Αμύντα με τον ΑΣ Καρδίτσας, το οποίο θα μεταδόσει το telesport.gr το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου από το κλειστό γυμναστήριο του Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ).

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στους 28 βαθμούς, σε καλύτερη θέση από τις ανταγωνίστριές τους, με διαφορά δύο νικών από την «καυτή» 11η θέση. Χρειάζονται, όμως, οπωσδήποτε το ροζ φύλλο του νικητή για να αναπνεύσουν λίγο πιο άνετα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Αμύντας έχει «προίκα» τη νίκη του στο ματς του πρώτου γύρου με 75-74 κι αν καταφέρει να ντουμπλάρει τις νίκες θα αποκτήσει σοβαρό πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 2 Μαρτίου (ώρα έναρξης 17:00) για να παρακολουθήσετε κάθε δευτερόλεπτο από τη συναρπαστική αναμέτρηση.

Latest Posts