Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ποιος θα κρατήσει το ρόπαλο; Αμύντας-Ηρακλής (19/1) στο telesport.gr

Μια από τις πιο δύσκολες αποστολές σε αθηναϊκό έδαφος καλείται να φέρει σε πέρας η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, μπροστά στην κάμερα του telesport.gr! Η ομάδα του Αμύντα υποδέχεται τον «γηραιό» στο κλειστό γυμναστήριο του Υμηττού με στόχο όχι μόνο να αποφύγει τη… ροπαλιά, αλλά να καταφέρει δικό του χτύπημα στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της ανόδου στην Α1.

Ο Ηρακλής του Κώστα Μέξα κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην Α2, με μόλις τρεις ήττες στις 13 στροφές του πρώτου γύρου της Α2, όμως και ο Αμύντας του Αλέξανδρου Ζαβού δείχνει αξιοθαύμαστη αποτελεσματικότητα ως τώρα, με ρεκόρ 8-5 και ισοβαθμία με την Καστοριά και τον Ιπποκράτη Κω στην 4η θέση της βαθμολογίας! Αμφότεροι οι αντίπαλοι έρχονται από νίκες, ο Ηρακλής εντός με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (70-49) και ο Αμύντας εκτός με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (70-63).

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 17:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από τον κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα.

Latest Posts