Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ένα βήμα παραπάνω… Αμπελακιακός – ΟΦ Ιεράπετρα (7/4) στο telesport.gr

Το γαϊτανάκι στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει μπλέξει… επικίνδυνα, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν ακόμα και την πρωτιά του ομίλου που δίνει απευθείας άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία. Η ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας, πάντως, έχει το πλεονέκτημα για την πρωτιά, καθώς με τους τρεις βαθμούς διαφορά που διαθέτει δεν εξαρτάται από κανένα άλλο αποτέλεσμα, αρκεί να φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους διώκτες της στις αγωνιστικές που απομένουν. Ως εκ τούτου, το ματς του ΟΦΙ με τον Αμπελακιακό στη Σαλαμίνα, που θα μεταδοθεί από το telesport.gr το απόγευμα της Κυριακής 7 Απριλίου, είναι ένα παραπάνω βήμα για την άνοδο!

Ο Αμπελακιακός έχει θεωρητικές ελπίδες παραμονής, βρίσκεται στους 25 βαθμούς και ο πρώτος που σώνεται (Κερατσίνι) έχει 30. Πλην όμως τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα της Σαλαμίνας, που θέλει 2/2 νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές και παράλληλα δύο γκέλες της αντιπάλου για να την ξεπεράσει. Άμεσα ενδιαφερόμενοι για το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι συνδιεκδικητές τη πρωτιάς, Ιωνικός, Εθνικός, αλλά και η Επισκοπή.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 7 Απριλίου (ώρα έναρξης 16:00) για να παρακολουθήσετε όλες τις φάσεις από το κρίσιμο παιχνίδι!

Latest Posts