Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ναυμαχία στη Σαλαμίνα… Αμπελακιακός – Ιωνικός (24/3)στο telesport.gr

Η μεγάλη αντεπίθεση του Ιωνικού στον δεύτερο γύρο του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής τον έχει φέρει στις παρυφές της πρώτης δυάδας. Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Εθνικό ο Ιωνικός κάνει ένα μικρό μεν χιλιομετρικά, αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό ταξίδι στη Σαλαμίνα, για να αντιμετωπίσει τον Αμπελακιακό, την προσεχή Κυριακή 24 Μαρτίου μπροστά στην κάμερα του telesport.gr.

Η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά με ένα ματς λιγότερο. Οι ελπίδες έχουν αναζωπυρωθεί, πλην όμως θα είναι υπαρκτές μόνο αν ο Ιωνικός πετύχει το 4/4 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι Νικαιώτες έχουν τις λιγότερες  εκτός έδρας ήττες στον όμιλο (μόλις μία, μαζί με την Επισκοπή), αλλά δεν τους φτάνει η ισοπαλία. Το ίδιο ακριβώς αισθάνεται και ο Αμπελακιακός, ο οποίος βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από τη σωτηρία και οφείλει να «χτυπήσει» όλα τα ματς που απομένουν.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 24 Μαρτίου (ώρα έναρξης 15:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το σημαντικό παιχνίδι!

 

Latest Posts