Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στα στενά της Σαλαμίνας… Αμπελακιακός-Εθνικός (27/1) στο telesport.gr

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες (και τρεις στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του) ο Εθνικός βλέπει τη διαφορά στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να αυξάνεται. Η ιστορική ομάδα του Πειραιά μετά από τα συνεχόμενα ντέρμπι με ΟΦ Ιεράπετρας (εντός) και Προοδευτική (εκτός), τα οποία έληξαν ισόπαλα 1-1, δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας στο ματς της Κυριακής 27 Ιανουαρίου, όταν και θα δοκιμαστεί στο γήπεδο του Αμπελακιακού στη Σαλαμίνα!

Ο Εθνικός μπορεί να τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων (4-3-0), ωστόσο οι ισοπαλίες δεν του φτάνουν, αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου στη «ζαριά» του τελευταίου αγώνα του προγράμματος, με την ομάδα της Ιεράπετρας στην Κρήτη. Η προσπάθειά του περνάει από το γειτονικό νησί της Σαλαμίνας και σκληροτράχηλη ομάδα του Αμπελακιακού, η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της (κι αυτή στην έδρα της πρωτοπόρου Ιεράπετρας).

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) την Κυριακή 27 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης: 15:00) για να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλες τις φάσεις του κρίσιμου αγώνα!

Latest Posts