Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σφραγίδα της πρωτιάς… Αιγάλεω – Κόρινθος (17/3) στο telesport.gr

Η τυπική στέψη του Αιγάλεω ως πρωταθλητή του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα γίνει τον επόμενο μήνα, ωστόσο το ματς με την Κόρινθο την προσεχή Κυριακή 17 Μαρτίου μπορεί να γραφτεί στην ιστορία. Σε περίπτωση που το Αιγάλεω νικήσει (ή, τέλος πάντων, φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τον δεύτερο της βαθμολογίας Ηλυσιακό), τότε θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο, άρα και το απευθείας εισιτήριο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα της δυτικής Αθήνας ανάμεσα στα άλλα κυνηγάει και το αήττητο ρεκόρ της. Μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο 9/9 νίκες στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» κι ευελπιστεί να το διευρύνει, ενόψει του τελευταίου ματς της χρονιάς απέναντι στον Ηλυσιακό. Αντίθετα η Κόρινθος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θα παίξει τα ρέστα της, δεδομένου ότι η βαθμολογική της κατάσταση δεν της επιτρέπει να «αφήσει» κανένα παιχνίδι.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου (ώρα έναρξης 15:00) για όλες τις φάσεις από το συναρπαστικό ματς.

Latest Posts