Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η ώρα της επιστροφής! Αιγάλεω – Χαραυγιακός (16/12) στο telesport.gr

Το απόλυτο των τεσσάρων νικών σε τέσσερις αγώνες έχει τη φετινή περίοδο το Αιγάλεω μπροστά στο κοινό του, όμως το ματς με τον Χαραυγιακό το μεσημέρι της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου έχει τη δική του σημασία. Έρχεται μετά την πρώτη ήττα που γνώρισε η ομάδα του Αιγάλεω (την περασμένη εβδομάδα από τον Ηλυσιακό με 2-1), ένα αποτέλεσμα που μείωσε τη διαφορά μεταξύ τους σε τέσσερις βαθμούς. Το Αιγάλεω συνεχίζει να προηγείται, και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας, στη βαθμολογία του 6ου ομίλου, ωστόσο η… συμπεριφορά του στο ματς με τον Χαραυγιακό θα δείξει τον τρόπο αντίδρασης. Αν, δηλαδή, το πρώτο άτυχο αποτέλεσμα θα είναι απλά μια κακή παρένθεση στην αλυσίδα των επιτυχιών ή αν θα αποτελέσει την απαρχή περαιτέρω δυσκολιών.

Η ομάδα του Χαραυγιακού θα παίξει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της στον όμιλο. Έρχεται από το πρώτο της διπλό, 2-0 στην έδρα της Χαλκίδας, ενώ μέχρι τώρα μετρούσε 4/4 ήττες μακριά από την Ηλιούπολη. Το Αιγάλεω του Θεόφιλου Καλύβα είναι η πιο δύσκολη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα ο Χαραυγιακός.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες  του σημαντικού αγώνα.

Latest Posts