Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ρεκόρ και σωσίβιο… Αιγάλεω – Χαλκίδα (10/2) στο telesport.gr

Το επόμενο σημαντικό τους βήμα ψάχνουν το Αιγάλεω και η Χαλκίδα στο μεταξύ τους ματς, το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, το οποίο θα μεταδόσει το telesport.gr. Η γηπεδούχος ομάδα, που έχει ήδη αποσπαστεί στην κορυφή της βαθμολογίας και φαίνεται να ελέγχει την κατάσταση, αλλά το ζητούμενο είναι να συνεχίσει το σερί νικών που έχει καταφέρει μπροστά στο κοινό της. Μέχρι στιγμής το Αιγάλεω μετράει 7/7 νίκες με συνολικά γκολ 14-4 κι αυτοί οι 21 βαθμοί έχουν βοηθήσει την ομάδα να αποκτήσει τη διαφορά οκτώ πόντων που διαθέτει.

Η Χαλκίδα έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Με μόνο μία νίκη από τις 18 Νοεμβρίου και μετά (σε οκτώ αγώνες) και τρεις ήττες στα ισάριθμα τελευταία, μάλιστα χωρίς ούτε καν να πετύχει γκολ, η ομάδα από την πρωτεύουσα της Εύβοιας έπεσε κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού και ζητάει απεγνωσμένα ένα σωσίβιο για να επιπλεύσει στα στενά του Ευρίπου. Είναι μεν δύσκολο να το βρει στο Αιγάλεω, μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, αλλά οι Ευβοιώτες δεν μπορούν να «διαλέγουν» παιχνίδια στα οποία θα τα δώσουν όλα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr  (Κανάλι Live 1)  το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να παρακολουθήσετε κάθε δευτερόλεπτο του σημαντικού ματς.

 

Latest Posts