Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

To telesport.gr στον αγώνα για τον 10χρονο Δημήτρη!

To telesport.gr βρίσκεται κοντά σε όλες τις προσπάθειες για τη στήριξη συνανθρώπων μας και ενώνει τις προσπάθειές του με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής και την παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιάννη Καλλιτζάκη, για την στήριξη του 10χρονου Δημήτρη. Το κανάλι μας θα προβάλει το απόγευμα της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 (Κανάλι Live 1) την φιλική αναμέτρηση μεταξύ των Διεθνών ALL STARS και των επιλέκτων Ελευσίνας-Ασπροπύργου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού.

Από την κάμερα του telesport.gr θα παρελάσουν μεγάλοι άσοι του πρόσφατου παρελθόντος, όπως ο Κριστόφ Βαχέζα και ο Δημήτρης Σαραβάκος, αλλά και πολλοί Πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 (Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Καραγκούνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Τάκης Φύσσας, Μιχάλης Καψής), αλλά και ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Η συμμετοχή μας αποτελεί την ελάχιστη συμβολή μας για την προβολή αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας, ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τον μικρό Δημήτρη, που χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση καρδιάς.

Ενισχύστε κι εσείς την προσπάθεια, καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό στο λογαριασμό που ανοίχθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5115-061037-276.

Latest Posts