Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στη γκρίζα ζώνη… Άγιοι Ανάργυροι – Πανθηραϊκός (3/3) στο telesport.gr

Με κινούμενη άμμο μοιάζει το μέσο της βαθμολογίας στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ως εκ τούτου το ματς των Αγίων Αναργύρων με τον Πανθηραϊκό το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην γκρίζα βαθμολογική ζώνη και δεν γνωρίζουν αν πρέπει να κοιτάζουν προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Κι αυτό, διότι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η 2η προνομιούχα θέση του ομίλου δεν απέχει και πολύ, αλλά μικρότερη είναι η απόσταση από την πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται!

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων έρχεται από εκτός έδρας οριακή ήττα από τον Χαραυγιακό με 1-0 κι έμεινε στους 24 βαθμούς, μόλις τέσσερις περισσότερους από τον αντίπαλό της που βρίσκεται στην 8η θέση, την πρώτη της ζώνης υποβιβασμού. Ο Πανθηραϊκός με την οριακή νίκη του επί του Απόλλωνα Ερέτριας με 1-0 έφτασε τους 26 βαθμούς, θεωρητικά έχει ακόμα ελπίδες για την 2η θέση, αλλά και βλέπει με ανησυχία τις ομάδες από κάτω της να ανεβαίνουν.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για όλες τις λεπτομέρειες του σημαντικού αγώνα.

Latest Posts