Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μετράει το ύψος της! Θέτις Βούλας-ΑΕΚ (19/11) στο telesport.gr

Το πρόγραμμα-φωτιά που έχει να αντιμετωπίσει η Θέτις Βούλας στις πρώτες αγωνιστικές της Volleyleague Γυναικών γι’ αυτή την αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα βρει την ομάδα της Βούλας να υποδέχεται την 3η της βαθμολογίας ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου. Είναι μία ακόμα ευκαιρία για τα κορίτσια της γηπεδούχου ομάδας να μετρήσουν το ύψος και τις δυνατότητές τους, ενόψει της συνέχειας που, αν μη τι άλλο, αναμένεται ευκολότερη από πλευράς προγράμματος.

Η Θέτις βρίσκεται για την ώρα στην 9η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 5 βαθμών σε ισάριθμα ματς. Ένας απολογισμός, πάντως, που κρίνεται θετικός αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα έχει αντιμετωπίσει ήδη ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΟ Θήρας). Η ΑΕΚ Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-1 και 11 κερδισμένους πόντους.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το απόγευμα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 19:00) για όλες τις λεπτομέρειες από τον πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.

Latest Posts