Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τελικοί ΕΣΚΑ Α’ Παίδων στο telesport.gr

Δύο από τις πιο παραδοσιακές «δυνάμεις» στο μπάσκετ της Αθήνας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό της κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ μπροστά στην κάμερα του telesport.gr! Μετά από συνεννόηση με την Ένωση της Αττικής το κανάλι μας θα προβάλλει ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλους τους αγώνες που θα χρειαστούν (δύο ή τρεις) για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Αθήνας, ανάμεσα στο Παναθηναϊκό και το Περιστέρι!

Οι δύο ομάδες ξεχώρισαν ήδη από την πρώτη φάση. Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στον 1ο όμιλο με ρεκόρ 14-0 και το Περιστέρι επίσης στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου με ρεκόρ 11-1. Στη Β’ φάση οι «πράσινοι» επικράτησαν του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 νίκες και το Περιστέρι της Ολυμπιάδας Παπάγου επίσης με 2-0. Ίδια γεύση και στα ημιτελικά, όπου ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» με 2-0 και το Περιστέρι με «καθαρό» 2-0 επιβλήθηκε της Δάφνης Δαφνίου.

Οι τελικοί ξεκίνησαν με τη νίκη του Παναθηναϊκού στην παράταση με 77-76 στο πρώτο ματς, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος». Στις 24 Μαρτίου θα γίνει ο δεύτερος αγώνας στο «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου. Σε περίπτωση που θα χρειαστεί τρίτος αγώνας, αυτός θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου στο ουδέτερο γήπεδο “Αντώνης Φώτσης” των Ιλισσίων.

Η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο θα προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί τον Ιούνιο. Η δευτεραθλήτρια θα έχει κι αυτή την ευκαιρία της για την τελική φάση, αφού σύμφωνα με τη νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος θα δώσει αγώνες μπαράζ με τις πρωταθλήτριες ΕΣΚΑΝΑ (Νότιας Αττικής) και ΕΚΑΣΘ (Θεσσαλονίκης).

Latest Posts