Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Telesport.gr: Ανακοίνωση για τα 5 χαμένα λεπτά στο Μοσχάτο-Καλλιθέα (updated)

Στο τέλος αυτής της παραγράφου βλέπετε την ανακοίνωση της εταιρείας παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών cosmote (στο επίσημο facebook της) και αφορά σε αδυναμία σύνδεσης συνδρομητών της σε πακέτα data. Εκδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Πρόβλημα που σταδιακά αποκαθίστατο, αλλά δεν επιλύθηκε απόλυτα και δημιούργησε πρόβλημα στην μετάδοση του telesport.gr από το γήπεδο του Μοσχάτου, με τη σύνδεση να βυθίζεται και να κόβεται στο 32:37 της αναμέτρησης της ομώνυμης ομάδας με την Καλλιθέα, για την Γ’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου (2-2 τελικό σκορ). Η μετάδοση αποκαταστάθηκε στο 37:37 με χρήση άλλης σύνδεσης τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, την οποία τα συνεργεία μας έχουν πάντα μαζί για backup. 

η ανακοίνωση της Cosmote

Για κακή μας τύχη στο 36’ η Καλλιθέα ισοφάρισε, ενώ στο 37’ προηγήθηκε στο σκορ με 1-2, με συνέπεια να χαθούν τα δύο γκολ από τη ζωντανή ροή. Το πρώτο τέρμα, μάλιστα, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους για πιθανό οφσάιντ. Άμεσα αναζητήσαμε τη φάση στη ζωντανή ροή, διαπιστώσαμε το πρόβλημα, το λύσαμε με αλλαγή κάρτας δεδομένων, αλλά το γκολ και η επίμαχη φάση -όπως και το δεύτερο τέρμα της Καλλιθέας ένα λεπτό αργότερα- είχαν δυστυχώς χαθεί. 

Αναζητήσαμε στην εγγραφή του αγώνα τα γκολ και βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσουμε πως λόγω του τεχνικού αυτού προβλήματος δεν έχει εγγραφεί αυτό το επίμαχο πεντάλεπτο.

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους τηλεθεατές και τα δύο σωματεία για την αστοχία αυτή, έστω κι αν δεν οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα ή σε παράλειψη του καναλιού μας, αλλά όπως εξηγήσαμε σε εξωγενείς παράγοντες.

Τυχόν υπόνοιες για εσκεμμένη απώλεια της φάσης είναι αίολες, καθώς μόνο στη σφαίρα του μεταφυσικού μπορεί να σταθεί η πιθανότητα να γνωρίζαμε στο 31’ του αγώνα ότι πέντε λεπτά αργότερα θα ισοφαρίσει η Καλλιθέα και η φάση του γκολ θα αφορά σε πιθανό οφσάιντ για να κόψουμε τη μετάδοση και να “κρύψουμε” το στιγμιότυπο.

Δεσμευόμαστε πως θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο τέτοια φαινόμενα να μην επαναλαμβάνονται, κάτι που είναι πάντως εμφανές από το ότι στις πλέον των 350 μεταδόσεων, σε 30 πόλεις όλης της Ελλάδας και προβολή αγώνων πάνω από 400 διαφορετικών σωματείων όλων των σπορ (με εκατομμύρια λεπτά θέασης), μετρημένες στα δάκτυλα της μιας παλάμης είναι οι περιπτώσεις που στα χρόνια λειτουργίας του www.telesport.gr είχαμε τέτοιου είδους προβλήματα και σχεδόν πάντα είχαν να κάνουν με πτώση σήματος, ποτέ δε δεν χάθηκε ξανά τέτοια κρίσιμη φάση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση,

telesport.gr

UPDATE (Κυριακή 22.30)
Όπως μπορεί κανείς να δει στο παρακάτω screenshot με τη νέα ανακοίνωση της Cosmote προ μερικών λεπτών, το πρόβλημα με τα πακέτα DATA 4G εξακολουθεί να ταλανίζει την κατά τους ειδικούς μεγαλύτερη πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα, 36 ώρες μετά την εκδήλωσή του. Χάσαμε πέντε κρίσιμα λεπτά τη στιγμή που οι χρήστες έχουν χάσει 1,5 μέρα πρόσβασης. Και πάλι λυπούμαστε, αλλά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με αυτή την πραγματικότητα.

Latest Posts