Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η πιο μεγάλη ώρα! Προοδευτική-Παναχαϊκή (11/6) στο telesport.gr

Ωρα μηδέν για την ιστορική Προοδευτική το Σάββατο 11 Ιουνίου. Η Προοδευτική αντιμετωπίζει την επίσης ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής στην τελευταία αγωνιστική του ενιαίου ομίλου πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, που θα καθορίσει και ποιες ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια για τη Super League 2.

Τα σενάρια είναι πολύ απλά για την Προοδευτική και επικεντρώνονται στο εξής ένα: Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα σφραγίζει την άνοδό της 100% και αδιαφορεί για τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αγώνων που θα γίνονται εκείνη την ώρα. Η ομάδα της Παναχαϊκής, επίσης, με το απόλυτο ρεκόρ 5/5 νικών στα παιχνίδια που έχει δώσει στον όμιλο, έχει εξασφαλίσει όχι μόνο το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια, αλλά και την πρώτη θέση.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να νικήσει η Προοδευτική, το εισιτήριο της ανόδου εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των δύο άλλων αγώνων, και ειδικά της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟ Ρουφ και τον Μακεδονικό.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 11 Ιουνίου (ώρα έναρξης 18:00) για κάθε δευτερόλεπτο από το κρίσιμο και ιστορικό παιχνίδι!

Latest Posts