Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Νικάει και σώνεται! Πολυνίκης-Απόλλων (22/4) στο telesport.gr

Η αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ πέφτει το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας και το telesport.gr επικεντρώνεται στη μάχη της παραμονής με την αναμέτρηση του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας εναντίον του Απόλλωνα.

Η κατάσταση στο τέλος της βαθμολογίας μοιάζει με μπερδεμένο κουβάρι, δεδομένου ότι τρεις θα είναι οι ομάδες που θα υποβιβαστούν φέτος. Υπάρχει ακόμα και ενδεχόμενο τετραπλής (!) ισοβαθμίας (Απόλλων, ΓΣ Κηφισιάς, Πολυνίκης, Ποσειδών Ν.Ψ.), πλην όμως για τους δύο μονομάχους η κατάσταση είναι απολύτως ελέγξιμη. Ο Πολυνίκης με ροζ φύλλο αγώνα είναι σίγουρος 100% για την παραμονή του, αφού αυτή θα είναι η δεύτερη νίκη του επί του συγκεκριμένου αντιπάλου (είχε επικρατήσει και στον πρώτο γύρο). Ο Απόλλωνας μπορεί να «κουβαλήσει» 0-2 νίκες με τον Πολυνίκη, αλλά έχει 2-0 νίκες τόσο με τον Ποσειδώνα, όσο και με τη Κηφισιά, οπότε ευνοείται σε οποιαδήποτε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας.

Συντονιστείτε στο telesport.gr  (Κανάλι Live 2) το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας 22/4 (ώρα έναρξης 21:30) για να παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά τις προσπάθειες της πιο νεανικής ομάδας της Α΄ ΕΣΚΑ για παραμονή στην κατηγορία.

Latest Posts