Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το πρώτο βήμα!Αιολικός-Ιωνικός (5/5) στο telesport.gr

Τα πλέι οφ ανόδου της Γ΄ Εθνικής ξεκινούν την προσεχή Κυριακή και το telesport.gr βρίσκεται στις επάλξεις για το ξεκαθάρισμα ενός ακόμα εισιτηρίου προς την ανώτερη κατηγορία! Μετά την επιτυχία 100% που είχε το κανάλι μας στις μακροχρόνιες μεταδόσεις (τόσο το Αιγάλεω, όσο και η Ένωση Ασπροπύργου κατέκτησαν την 1η θέση και την απευθείας άνοδο στους ομίλους τους) μεταφέρει τη «δράση» του στη Λέσβο και στον πρώτο αγώνα μπαράζ Αιολικού-Ιωνικού. Σε συνεργασία με το sportlesvos.gr θα μεταδώσουμε την πρώτη αναμέτρηση, προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής (15:30) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο Αιολικός αναδείχτηκε στην 2η θέση στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, πίσω από το Αιγάλεω. Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε εντυπωσιακό ρεκόρ εντός έδρας (9-0-2 με γκολ 21-7). Ο Ιωνικός πήρε την 2η θέση στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Το πιο ενδιαφέρον για την ομάδα της Νίκαιας είναι ότι υπέστη μόνο μία ήττα στις εκτός έδρας συναντήσεις της (6-5-1 με γκολ 13-7).

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 5 Μαϊου (ώρα έναρξης 15:30) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το κρίσιμο ματς!

Latest Posts