Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τελικός ανόδου! Πεύκη-Μύκονος (10/4) στο telesport.gr

Είθισται σε μια κανονική περίοδο πρωταθλήματος να μην υπάρχει τελικός. Πώς αλλιώς, όμως, μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το Πεύκη-Μύκονος της Κυριακής 10/4; Από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, που διεξάγεται την 22η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα αναδειχτεί και η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση και την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική!

Η φιλοξενούμενη Μύκονος έχει κάνει αήττητη πορεία μέχρι στιγμής μ’ ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 19-0. Η Πεύκη έχει καταγράψει μόνο μία ήττα, στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, με σκορ 70-66. Χρειάζεται, λοιπόν, όχι μόνο να νικήσει, αλλά να το κάνει με πάνω από τέσσερις πόντους διαφορά, ώστε να ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση μεν, αλλά να μετρήσει η διαφορά πόντων. Αντίστοιχα η Μύκονος κατακτά την πρώτη θέση είτε με νίκη της, είτε με ήττα με λιγότερους από 4 πόντους διαφορά.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου (ωρα έναρξης 17:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από τον συναρπαστικό τελικό ανόδου!

Latest Posts