Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Διαφορετικά τα δεδομένα! Πανιώνιος – ΟΦΗ (20/11) στο telesport.gr

Η πρώτη αναμέτρηση της σεζόν ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ έγινε στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας (Α’ φάση) και ήταν το πρώτο ματς των «κυανέρυθρων» για την  αγωνιστική περίοδο 2022-23 που καλύφθηκε ζωντανά από το telesport.gr. Ο Πανιώνιος είχε θριαμβεύσει με το σαρωτικό 106-62, ωστόσο οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η αναμέτρησή τους στις 20 Νοεμβρίου για την 7η αγωνιστική της Β’ Εθνικής έχει διαφορετικά δεδομένα.

Ο Πανιώνιος τρέχει αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει (6-0 στο πρωτάθλημα) παρ’ όλο που έχει χτυπηθεί από διάφορες απουσίες βασικών παικτών του τις τελευταίες εβδομάδες. Αν και οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει και αναρρώσει, είναι παρακινδυνευμένο να υποστηρίξει κανείς ότι ο Περικλής Ταυρόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει σε πλήρη σύνθεση. Από την άλλη, ο Βασίλης Ράλλης είχε περισσότερο χρόνο να δουλέψει με όλο το δυναμικό του και το 3-3 ρεκόρ που έχει ο ΟΦΗ δείχνει ότι, αν μη τι άλλο, παρουσιάζεται ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 17:00) για κάθε φάση από τον αγώνα.

Latest Posts