Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ξεκίνημα με μάχη! Παγκράτι – Χαρ.Τρικούπης (22/1) στο telesport.gr

Αυλαία για το 2022 στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανοίγει η Α2 κατηγορία και οι ομάδες είναι έτοιμες να… ξετυλίξουν το κουβάρι. Μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις από βαθμολογικής πλευράς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μετς το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου ανάμεσα στο Παγκράτι και τον Χαρίλαο Τρικούπη. Το telesport.gr θα είναι εκεί για να καλύψει όλες τις λεπτομέρειες.

To Παγκράτι ξεκίνησε με μια νίκη στις πρώτες 6 αγωνιστικές, αλλά πήρε 3 ροζ φύλλα αγώνα στις επόμενες 5 αγωνιστικές και με ρεκόρ 4-7 έχει βάσιμες ελπίδες να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Χαρίλαος Τρικούπης βρίσκεται στην απόλυτη ισορροπία (5-5 ρεκόρ) με έναν αγώνα λιγότερο κι επίσης έχει 15 βαθμούς. Μπορεί ακόμα να μην έχει συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος και να υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες, όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τεράστια σημασία, όχι μόνο για την ομάδα που θα κατακτήσει τη νίκη, αλλά και τη διαφορά πόντων, που μπορεί να παίξει ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 22 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 17:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο του σημαντικού αγώνα!

Latest Posts